Българо-норвежко дружество
Начало
За нас
Устав
Членство
Мероприятия
История БНД
Управителен съвет
Полезна информация
Европейски проекти
Bulgarsk-norsk forening
Hjem
Vedtekter
Om oss
Medlemskap
Aktiviteter
Historie BNF
Styret
Nyttig informasjon
Useful
Advanced Search
Links
Contact Us
Template Chooser
siteground67
Hjem arrow Aktivitetter arrow Informasjon arrow Møter om V.Levski-Karlovo prosjekt-2011
Møter om V.Levski-Karlovo prosjekt-2011 Print E-mail
Written by Hrisimir Kostov   
Mar 26, 2011 at 06:01 PM

  BULGARSK-NORSK FORENING (BNF) og Karlovo kommune, Bulgaria har et samarbeidsprosjekt knyttet til gjenoppbyggingen av Onbashi-huset i det nasjonale museet ”Vasil Levski” i Karlovo, og populariseringen av livet og virksomheten til Bulgarias fremste nasjonalhelt Vasil Levski som del av den felles europeiske kulturarven. Prosjektet gjennomføres på programmet Den Finansielle Mekanismen til det Europeiske Økonomiske Samarbeidsområde.

I denne forbindelsen arrangeres 2 MØTER  med tema: ”Vasil Levski – bulgarsk nasjonalhelt, revolusjonær og nasjonsbygger – hans demokratiske tanker og ideer å huske i Nansen-Amundsen-året 2011" 

1. Den 7.april 2011 på Litteraturhuset i Oslo,Wergelandsveien 29 (bak Slottet), 3 etasje- Nedjma kl.17.00-19.00 
2.TEMAKVELD - den 9. april (lørdag) fra kl.16,00-22,00 Sted: Spesialsykehus for epilepsi, G.F.Henriksensensvei 23, 1307 Sandvika 

Begge arrangementer er gratis. Hjertelig velkommen!

For mer informasjon klikk på Read more nedover 

BULGARSK-NORSK FORENING (BNF) og Karlovo kommuneBulgaria har et samarbeidsprosjekt knyttet til gjenoppbyggingen av Onbashi-huset i det nasjonale museet ”Vasil Levski” i Karlovo, og populariseringen av livet og virksomheten til Bulgarias fremste nasjonalhelt Vasil Levski som del av den felles europeiske kulturarven. Prosjektet gjennomføres på programmet Den Finansielle Mekanismen til den Europeiske Økonomiske Samarbeidsområde.

I denne forbindelsen arrangeres 2 MØTER  med tema:

 ”Vasil Levski – bulgarsk nasjonalhelt, revolusjonær og nasjonsbygger – hans demokratiske tanker og ideer å huske i Nansen-Amundsen-året 2011"

          1. Den 7.april 2011 på Litteraturhuset i Oslo, kl. 17.00-19.00, Sted: Litteraturhuset i Oslo, Wergelandsveien 29 (bak Slottet), 3 etasje- Nedjma

Hovedinnlegg fra professor Ivan Stoyanov (Universitetet i Veliko Tarnovo), én av Bulgarias fremste forskere på bulgarsk historie, og av Dora Chausheva, museumdirektør i Karlovo. Begge er medforfattere av samlingen “Vasil Levski europeiske dimensjoner”

Arrangementet er en del av en rekke andre arrangementer, bl.a. bokutgivelser om andre store europeiske demokrater som Nansen, Mazzini, Kossuth, Herzen, Petőfi, Garibaldi og Bakunin, og blir en unik mulighet til å få et innblikk i Vasil Levskis liv i et større europeisk perspektiv.

            2. TEMAKVELD - den 9. april (lørdag) fra kl.16,00-22,00. Sted : Spesialsykehus for epilepsi, G.F.Henriksensens vei 23, Sandvika

I tillegg til hovedinnleggene skal barna fra den bulgarske skolen presentere program om Levski. Vi tilbyr smaking av god mat, underholdning med bulgarsk musikk, dans og tombola.

Begge arrangementer er gratis, og det vil være anledning til å stille spørsmål i etterkant av møtene. Alle spørsmål og innlegg vil bli oversatt til norsk/bulgarsk. 

Hjertelig velkommen!

Last Updated ( Apr 28, 2011 at 11:33 AM )
<Previous   Next>